недеља, 28. фебруар 2016.

Diploma SNSD-a za uspješan rad u Balkan investment banci i IRB-u!

SNSD je dodijelio 35 diploma svojim „mladim članovima“ koji su završili školu novih lidera SNSD-a. Diplome su „mladim“ kadrovima SNSD dodijeljene za stečena znanja u političkom organizovanju, vodjenju kampanja i komunikaciji sa biračima.
Predsjednik Vlade Republike Srpske i potpredsjednik ove stranke Željka Cvijanović rekla je da se „mladim kadrovima“ SNSD-a „otvara put za veće učešće u lokalnoj vlasti ali i mogućnost da jednog dana postanu poslanici“.

Na svečanoj predaji diploma u Banjaluci istaknuto je da su se „ovi mladi ljudi posebno istakli uspjesima u raznim oblastima“.
Zanimljivo je vidjeti ko je medju diplomcima SNSD-ove škole novih lidera.

Jedan od novih diplomaca Škole novih lidera SNSD-a je i Mirjana Čomić bivši direktor Direkcije za upravljanje rizicima Balkan investment banke i bivši izvršni direktor sektora za plasmane Investiciono razvojne banke Republike Srpske. Mirjana Čomić jedna je od sedamnaestorice protiv kojih su u slučaju Balkan investment banka Tužilaštvo BiH i Specijalno tužilaštvo Republike Srpske pokrenuli istragu zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja u nekadašnjoj BIB izvršili više krivičnih djela i banci nanijeli višemilionsku štetu.

MUP RS je u novembru prošle godine Specijalnom tužilaštvu RS podnio krivičnu prijavu protiv 21 lica zbog sumnji da su oštetili BIB za više od 56 miliona maraka.


P.S. O dodijeli diploma „mladim novim liderima SNSD“ RTRS je izvjestio slikom u petnaestom minutu centralnog dnevnika od 27 februara.